banner car services

Car Services

Van bij het ontstaan van A&M NV maakt Car Services een belangrijk deel uit van onze klantenservice. A&M NV beschikt hiervoor over een eigen werkplaats, deze werkplaats is gelegen in het bedrijvenpark “Ragheno”, Motstraat 72 poort 10 te 2800 Mechelen.

U kan hier terecht voor alle productinformatie en prijsoffertes.
In onze werkplaats kan u terecht voor alle montages en dit terwijl u wacht met een kopje koffie en free wifi!

A&M beschikt ook over een mobiel team van techniekers.
Deze techniekers gaan in de garagebedrijven ter plaatse de gevraagde montages uitvoeren.

Voor verdere info of voor het maken van een afspraak, kan u A&M Montagecenter bereiken op:

Door onze jarenlange ervaring bieden we een heel ruim assortiment van toebehoren aan.
Een greep uit ons assortiment vindt u hieronder terug.
 

Catalogus & Prijzen

Klik hier voor de prijzen (enkel te verkrijgen op aanvraag)

Onze diensten

Zowel op eigen vraag, als opgelegd door de rechtbank verzorgen wij uw alcoholslot in de wagen. Deze locker zal ervoor zorgen dat u steeds “safe” kan starten.

Bent u ook al geconfronteerd geworden met kabels die zijn doorgeknaagd door marters? Weet dat hiervoor een eenvoudige oplossing bestaat.

Als Incert gekeurde beveiligingsfirma plaatsen we steeds de gekeurde systemen van Meta Systems en Securitas. Wij bieden de alarmsystemen aan zowel voor auto’s, bestelwagens, moto’s, campers, …

Relax autorijden? Vaste snelheden instellen? Het kan met de Can Bus aangestuurde cruise control. Rijd veiliger, rijd meer ecologisch en rijd vooral meer ontspannen!

Opnames van uw rit, zowel vooraan als achteraan? Opnames van gebeurtenissen tijdens het parkeren? Een dashcam kan u hierin al de mogelijkheden op maat bieden.

Wagen zonder dode hoek detectie? Hard geschrokken dat er toch nog een wagen, een fietser, of een scooter opdook uit de blinde hoek? Wij hebben de oplossing; dodehoekdetectie met inductieplaatjes, geluid en led-verwittiging. Mogelijk in alle type wagens!

Geen handsfree functie in uw wagen? Telefoneren in de hand tijdens het rijden is niet alleen gevaarlijk maar ook wettelijk verboden en kan u een aanzienlijke boete opleveren. Neem geen risico: een bluetooth carkit biedt de oplossing. A&M volgt hierin de carkits van THB, voor elk wat wils. Van enkel handsfree bellen tot het streamen via bluetooth van uw geliefde muziek. Bekijk hieronder welke verschillende versies we u kunnen aanbieden

Voor elke wagen een oplossing, zoekt u een radio, DAB+, bluetooth, navigatie of een multimedia. Wij volgen in na-plaatsing zowel Pioneer, Kenwood, Alpine. Ook navigatie op het origineel scherm van de wagen kan een mogelijkheid zijn. Relax autorijden? Vaste snelheden instellen? Het kan met de Can Bus aangestuurde cruise control. Rij veiliger, rij eco-logischer, en vooral meer ontspannen!

Parkeersensoren, mooi ingewerkt in de bumper van uw wagen, dit kan zowel achteraan als vooraan. Indien gewenst met een uitleesdisplay om de afstand tot het obstakel weer te geven.

A&M volgt zowel het assortiment van Brink als GDW. Vast of afneembaar, 7 of 13-polige kabelset. Een verplaatsing met de aanhangwagen? Caravan of paardentrailer achter de wagen voor een uitstapje? Zin in een fietstochtje? Nog snel de fietsen op de fietsendrager installeren Dit alles kan door middel van een trekhaak.

Koude zetels in de winter? Wij kunnen van uw zetels een verwarmde zetel maken. Zowel het zitvlak als de rug kan verwarmd worden.