banner caf

Digital Workplace Services: Jouw Sleutel tot Efficiëntie en Innovatie

Wat is Digital Workplace as a Service?

Wat als ik je vertel dat de toekomst van werken maatwerk is? "Digital Workplace as a Service" (DWaaS) is als de dirigent van jouw digitale symfonie, gebaseerd op een cloudservice model. Het biedt organisaties een uitgebreide reeks digitale tools en technologieën om moeiteloos hun digitale werkomgeving te creëren, beheren en optimaliseren. In de kern stelt deze benadering bedrijven in staat om diverse softwaretoepassingen, communicatiemiddelen, samenwerkingsplatforms en andere digitale hulpmiddelen te omarmen, dit alles via één gecentraliseerde, op de cloud gebaseerde dienst. Het is als een harmonieus samenspel van technologie, waarmee jouw bedrijf de juiste noten kan raken in de digitale revolutie.

Geef je werknemers een boost met de superkracht van Digital Workplace Services

Met Digital Workplace Consulting Services van A&M brengen we maatwerkadvies naar een heel nieuw niveau. Onze experts staan paraat om je te begeleiden door de complexe wereld van digital workplace implementatie. A&M helpt je bedrijf om inefficiëntie en verouderde processen in het verleden te laten.
 


 

Digital Workplace 2

De Kracht van Digital Workplace Services: Security & Support

In een wereld waar hardware overal verkrijgbaar is, is het beheer van de digitale werkplek cruciaal. Onze focus ligt op het verstevigen van jouw bedrijfsnetwerk. Zeker met al het thuiswerken voor veel bedrijven onmisbaar. Van het aanpakken van service issues tot het bieden van ondersteuning op verschillende niveaus, wij staan aan jouw zijde. En ja, we zijn jouw eerste lijn in het gevecht tegen cyberdreigingen.

End-of-life

Digital swiping, recycling, Digital Clean – het klinkt als een futuristische film, maar het is de realiteit van de digitale werkplek. Bij A&M zorgen we ervoor dat jouw gegevens veilig en GDPR-compliant zijn en maken oude toestellen Digital Clean. Zo beschermen we jullie bedrijfsgegevens, maar zorgen ook dat de privégegegens van jouw werknemers veilig zijn.

Staan jullie EOL assets ongebruikt langs de kant? End-of-life bij Digital Workplace Services betekent niet alleen het einde van een fase, maar ook het begin van een nieuw duurzaam hoofdstuk. Afgeschreven en gebruikte apparatuur is namelijk vaak nog waardevol. Onze aanpak gaat verder dan alleen digital swiping en recycling. Als jouw partner in de digitale wereld streven we naar een groene revolutie, waarbij we door middel van het refurbushing van oud materiaal concreet bijdragen tot een duurzamere wereld.
 

Digital Workplace 1

Outsourced Digital Workplace Services: De Externe Boost

Wat maakt het uitbesteden van je digital workplace zo'n slimme zet? 
Ten eerste zijn daar de kostenbesparingen. Door gebruik te maken van externe expertise en gedeelde middelen, elimineer je de noodzaak voor zware investeringen in interne infrastructuren. Het is als het betreden van de snelweg van efficiëntie zonder te hoeven investeren in het asfalt.

Ten tweede, expertise. Stel je voor dat je een team van ervaren professionals hebt die zich exclusief richten op het optimaliseren van jouw digitale werkplek. Door uit te besteden, krijg je toegang tot een schat aan waardevolle kennis en jaren van ervaring, waardoor jouw digitale infrastructuur continu op het hoogste niveau blijft draaien. En last but not least, schaalbaarheid. De behoeften van jouw bedrijf kunnen fluctueren, en dat is waar uitbesteding schittert. Of je nu groeit of een tijdelijke dip doormaakt, je kunt eenvoudig op- of afschalen, zonder gedoe of onnodige kosten.

Het uitbesteden van digitale werkplekdiensten is als het inhuren van een team van digitale
superhelden die kosten besparen, expertise leveren en moeiteloos meegroeien met jouw
bedrijf. Een slimme zet, als je het ons vraagt!

Onze oplossing voor Jouw Werknemers

Benieuwd hoe wij de digitale transformatie specifiek voor jouw werknemers vormgeven? Efficiëntie en innovatie zijn geen buzzwoorden voor ons; het zit in alles wat we doen. Laten we samen een roadmap creëren die prefect bij jullie noden en doelen past.
 


 

Digital Workplace 4