bnner samsung flip

Samsung Platinum Partner

Samsung Smartphone

Samsung heeft een enorm breed aanbod in elke prijsklasse en staat gekend voor zijn
aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Bijkomend voordeel is de aparte reeks van
Galaxy smartphones die specifiek ontwikkeld zijn voor het bedrijfs-segment. 

S24 ultra

Samsung Rugged

Met Rugged bedoelen we Smartphones en Tablets die speciaal ontworpen zijn om in vochtige-, vuile- en ruwe omgevingen te gebruiken. Er zijn meerdere merken op de markt die dit aanbieden, maar Samsung heeft ervoor gezorgd dat al uw bedrijfs- software perfect geïntegreerd- en beveiligd wordt opgeslagen in deze devices. 

xcover 7

Samsung Tablet

Geniet van het geraffineerde design van de Galaxy Tablets. Door de slanke full-body vormgeving met de minimalistische camerabehuizing aan de achterzijde liggen de tablets prettig in de hand. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren en in elke prijsklasse is er een mooi aanbod. 

samsung tab 6

Knox Platform

Een beveiligd toestel is een betrouwbaar toestel.

Het Samsung Knox-platform wordt tijdens de productiefase ingebouwd in smartphones, tablets en wearables van Samsung, zodat elk toestel direct beveiligd wordt. Het Knox-platform bestaat uit overlappende verdedigings- en beveiligingsmechanismen die u beschermen tegen indringing, malware en nog veel meer kwaadaardige dreigingen.

Samsung heeft robuuste en gebruiksvriendelijke Knox-oplossingen ontwikkeld om deze toestellen nog beter te beschermen in situaties waarvoor hoge beveiliging heel belangrijk is.

Klik hieronder op de animatiefilmpjes voor meer informatie rond Knox.

knox

Configureren

U kunt een groot aantal Samsung-toestellen tegelijk configureren en aanpassen aan specifieke behoeftes.

Cliquez ici pour l'animation Française

Registreren

U kunt duizenden toestellen tegelijk toevoegen aan uw EMM, zonder elke toestel handmatig te registreren.

Cliquez ici pour l'animation Française

Beheren

U kunt een reeks toestellen eenvoudig beheren via een cloud-gebaseerde EMM-oplossing.

Cliquez ici pour l'animation Française

Beveiligen

U kunt uitgebreide beveiligins-en beheerfuncties toepassen op zakelijke toestellen.

Cliquez ici pour l'animation Française

Onderhouden

U kunt versies van besturingssytemen beheren op mobiele Samsung-toestellen voor een optimale kostenefficiëntie.

Cliquez ici pour l'animation Française

Speciaal voor de zakelijke markt zijn onze premium smartphones en tablets nu beschikbaar als Enterprise Edition (EE). Hiermee profiteert u kosteloos van vier of vijf jaar (afhankelijk van het type device) periodieke security-updates. Ook kunt u een jaar lang gratis gebruikmaken van Knox Suite, de complete mobiele beheeroplossing met daarin de belangrijkste Samsung Knox-solutions. Met deze alles-in-één-dienst zijn organisaties - voor een langere periode dan de standaard in de markt - verzekerd van veilig gebruik en eenvoudig beheer.

1. Meerjarige support en updates
De EE-toestellen worden minimaal vier jaar voorzien van maandelijkse security- en firmware-updates.

2. Twee jaar gegarandeerde beschikbaarheid van devices
Na het eerste moment van introductie blijven alle Samsung EE-toestellen minstens twee jaar beschikbaar. Zo bent u verzekerd van de beschikbaarheid van het gekozen device. Dit stelt u in staat toestellen bij te bestellen, bijvoorbeeld bij groei van uw organisatie. Dit verzekert u van continuïteit en optimale grip op uw mobiele omgeving

3. Gebruiksvriendelijk totaalbeheer met Knox Suite
Knox Suite bundelt de meest essentiële Samsung Knox-oplossingen, en maakt het gebruik ervan veel makkelijker en overzichtelijker. Voortaan beheer je al je mobiele devices heel eenvoudig via één licentie, vanuit één console. Organisaties hebben niet meer te maken met losse licenties met wisselende looptijden. Bij de aanschaf van EE-toestellen is het gebruik van Knox Suite het eerste jaar gratis. Het tweede jaar kan worden afgenomen tegen gereduceerde tarieven. Dit maakt van Knox Suite een zeer kostenefficiënte oplossing