Packs for Employees

Op een fiscaal uiterst voordelige manier kunt u een internetaansluiting ter beschikking stellen van uw medewerkers op hun thuisadres, voor zowel professioneel als privégebruik (dus niet enkel voor thuiswerkers!). In ruil betaalt de medewerker een bescheiden bijdrage als voordeel van alle aard. U kunt als werkgever daarentegen de overige kosten geheel in mindering brengen op uw beroepskosten. Het Packs for Employees-aanbod is voor u dan ook een zeer voordelige manier om uw medewerkers te belonen!

Voordelen voor de werkgever

Internetaansluiting als voordeel van alle aard

Met Packs for Employees kunt u als werkgever op een fiscaal uiterst voordelige manier een internetaansluiting ter beschikking stellen van uw medewerkers op hun thuisadres, zowel voor professioneel als voor privégebruik. In ruil betaalt de medewerker een kleine bijdrage als voordeel van alle aard.

Voordeliger dan een traditionele salarisverhoging

Als werkgever kunt u de overige kosten geheel in mindering brengen van de beroepskosten. Internet aan werknemers aanbieden kost u als nettovoordeel voor de medewerker veel minder dan een traditionele salarisverhoging.

Voordelen voor de werknemer

Goedkopere tot gratis internetaansluiting

Medewerkers tekenen in op het internetabonnement of de internetbijdrage die hun werkgever gekozen heeft. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur van de medewerker.

Gratis anti-virus beveiliging

Werknemers genieten bovendien van extra voordelen zoals de gratis installatie van de internetverbinding (ter waarde van € 59,- incl. BTW) en een gratis Norton Multi Security (ter waarde van € 5,-/maand incl. BTW).