Proximus Engage Packs

De Engage Packs bestaan uit een mobiel toestel (smartphone, tablet, laptop of hybride) met de keuze uit verschillende tariefplannen (Comfort, Maxi, Intense en Pro) afhankelijk van het gekozen toestel. De Packs bevatten ook een reeks diensten zoals een helpdesk voor de medewerkers, een security oplossing, en de verzekering, garantie en herstelling van het toestel. Bovendien beheert Proximus de toestellen voor de bedrijven (beveiliging, instellingen, configuraties,…) via een centraal platform. Het standaardpakket kan ook uitgebreid worden met extra communicatie- en collaboratiemogelijkheden, applicaties en mobiele connectiviteit. De Engage Packs zijn beschikbaar vanaf € 29,50 excl. BTW/maand.

Focus op wat voor het bedrijf echt belangrijk is

Proximus biedt de Engage Packs aan in samenwerking met Hewlett-Packard Belgium bvba, dewelke instaat voor de centrale helpdesk. Medewerkers kunnen de helpdesk 7 dagen op 7, de klok rond bereiken. Bedrijven hoeven zich niet meer te bekommeren over de technische rompslomp als medewerkers een vraag of probleem hebben met hun toestel: de centrale helpdesk lost dit op.

Transparant kostenbeheer, efficiëntie en tevreden medewerkers

Door in te stappen in een huurmodel met een vast maandelijks budget en een eenvoudige integratie in de bestaande IT-infrastructuur, kunnen bedrijven hun kosten goed beheren. De Engage Packs verhogen ook de efficiëntie en de tevredenheid van de medewerkers omdat ze de keuze hebben uit de nieuwste toestellen en flexibel kunnen werken.